Gratis adviesgesprek over jouw website

Een betere online vindbaarheid levert je als advocaat of jurist sneller nieuwe cliënten op. Wil je weten hoe jouw kantoor beter vindbaar wordt in Google (SEO)? Wij nemen je website onder de loep en brengen je grootste kansen in kaart.

Vraag jouw gratis SEO adviesgesprek aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Machielsen hielp al 68 bedrijven met het behalen van topposities.

Ook ons eigen organische verkeer steeg in een halfjaar tijd met 423%.

Toename organic traffic

Wil je het maximale uit Google halen? Heb je het idee dat je kansen laat liggen? Of wil je graag beginnen met SEO, maar je weet niet hoe?

Dan is dit gratis SEO-adviesgesprek een unieke kans.

Je ontvangt een op maat gemaakt SEO-rapport met direct toepasbare tips en tricks.

Zo werkt het:

Stap 1: Nadat je de SEO-audit hebt aangevraagd, nemen we binnen 24 uur contact met je op om een korte intake af te nemen.

Stap 2: Onze SEO- en contentexperts maken een grondige analyse van je website. We brengen de kansen in kaart en formuleren concrete actiepunten.

Stap 3: Je ontvangt de resultaten van de audit. Samen nemen we het rapport door en laten we zien hoe jij je kansen kunt verzilveren.


Direct een SEO audit aanvragen

Wij werken o.a. voor:

Review Henno over Machielsen

"We hadden meer dan een SEO-vertaling nodig en we zijn op zoek gegaan naar een partij die net een stapje extra deed op het gebied van internationale SEO. Na een zoektocht zijn we bij Machielsen in Groningen uitgekomen. De combinatie tussen in-house en lokale SEO-specialisten zorgt voor een prachtig resultaat."

Henno Schothorst
BBA Pumps

Review van Jacco over Machielsen

"Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken.

En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!"

Jacco Faaij
AFAS Software

Jouke de Jong SEO-specialist
Chief Content Officer

Jouke de Jong

De man van marketing en online. Goed in SEO: hij krijgt je website zo op de eerste plaats! Snel, slim en dodelijk. Zet altijd een paar stappen extra voor zijn klanten.