100% foutloze teksten

Twijfel je over je eigen teksten?

Je hebt veel tijd en energie gestoken in het schrijven van een tekst: een webpagina, een blog, of misschien een offerte voor een belangrijke klant. Maar als je de tekst terugleest, twijfel je. Voor de zekerheid wil je de tekst laten checken en corrigeren door een professionele redacteur. Als tekstschrijvers snappen we je als geen ander. Wij laten onze eigen teksten zelfs redigeren door een collega. Gooi je tekst bij ons over de schutting en we zorgen voor een tekst die 100% foutloos is. Onze werkwijze garandeert de hoogste kwaliteit.

 • 100% foutloze teksten
 • Professionele redacteuren
 • Grondige controle
 • Wij doen het werk, jij strijkt met de eer
Direct een vrijblijvende offerte Wie zijn deze einbazen?
Screen-Shot-2018-03-18-at-11.37.57

Referenties

tekstschrijver inhuren

Kritisch en professioneel

We hebben ons magazine laten schrijven door tekstbureau Machielsen. De inhoud slaat echt op wat we doen! Kritisch, persoonlijk en professioneel.

Lisette Sloot – Team050
Tekstschrijver voor sterke teksten

Goede samenwerking

We hebben onze content creatie uitbesteed bij tekstbureau Machielsen. De content is effectief en de samenwerking is relaxed en professioneel.

Joost Kuhlmann – Stiply

Machielsen succesformule

Check

We lezen je tekst op inhoud na en kijken of er dingen ontbreken. Staat alles er wel in, zodat het voor je lezers duidelijk is wat je boodschap is? Of staat er soms te veel informatie in, die afleidt van waar het werkelijk om gaat? We voegen elementen toe of verwijderen ze, zodat je tekst meer to the point wordt.

Change

We passen de vorm van je tekst aan door te schuiven met woorden, zinnen of alinea's. Door de essentie van je boodschap bovenaan te zetten, bijvoorbeeld. Of door voorbeelden toe te voegen, waardoor je tekst meer tot de verbeelding spreekt. Soms maken we hem zelfs commercieel wat sterker.

Double check

Bij de double check is de tweede redacteur aan zet. Zo voorkomen we dat er fouten in de tekst sluipen. Je ontwikkelt namelijk altijd een blinde vlek voor je eigen teksten. We kijken je tekst nog een keer grondig na op tik- en spelfouten en beoordelen of hij lekker loopt. Eigenlijk redigeren we je tekst dus twee keer.

Certificeringen

Google

Analytics & AdWords certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Google-adwords-logo Google-Analytics

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Content SEO

VVIN & EUATC

We zijn lid van de VVIN & EUATC samen streven we naar verbetering van de kwaliteit van Nederlandse vertaalbureaus.

Vvin EUATC

De grootste angst van iedere marketeer, directeur of secretaresse…

Je verstuurt een mail naar het hele klantenbestand en na 10 minuten komt de eerste reactie binnen: leuke mail maar er staan wel een paar taalfouten in, niet heel professioneel. Het maakt niet uit wat voor tekst je geschreven hebt. Het loont altijd de moeite om een redacteur in te huren om de laatste spel-, taal- en grammaticafouten uit je tekst te vissen.

 • 100% foutloze teksten
 • Verzeker jezelf van kwaliteit
 • Geen onnodige fouten
 • Binnen 24 uur een reactie
 • Vrijblijvende offerte
Direct een vrijblijvende offerte

Tekst redigeren

Zelfs onze teksten worden geredigeerd

Op het eerste gezicht lijkt het schrijven van een tekst makkelijk, maar dat is het niet. Je moet met zoveel rekening houden: wie is de lezer, op welk niveau moet je schrijven, welke boodschap moet je overbrengen? Wij vinden het logisch dat fouten in je tekst sluipen. Zelfs als je tekstschrijver van beroep bent is het verstandig om je tekst te laten redigeren. En ja, de teksten die wij zelf schrijven worden ook gecontroleerd door een collega.

Het is bewezen dat teksten die vol met taal- en spelfouten staan niet goed zijn voor het image van je organisatie. Stel, je landt op een website die vol met taalfouten staat, neem je dat bedrijf dan serieus? Wij zijn er zelfs van overtuigd dat je door teksten met taalfouten omzet misloopt, want er zijn potentiële klanten die je niet serieus nemen. Je wilt er zeker van zijn dat je teksten foutloos zijn, dat de zinnen lekker lopen en dat je boodschap duidelijk overkomt. Je wilt dat je lezers bezig zijn met de boodschap die je wilt overbrengen en niet met de taalfouten in de tekst.

Je maakt Google niet blij met taalfouten

Google waardeert foutloze teksten hoger dan teksten die vol met taalfouten staan. Als je een SEO tekst hebt geschreven loont het de moeite om de tekst te laten controleren op taalfouten. Want met je SEO tekst wil je scoren in Google. Onze redacteuren gaan aan de slag met je SEO tekst en zorgen voor een verbeterde versie.

Eindredactie van content

Gebruik onze kennis om je content te upgraden

Jouw contentafdeling wordt succesvol gerund door creatieve professionals. Waarom zou je die creativiteit beperken door eisen aan een tekst te stellen? Houd de vaart er in, geef hun creativiteit vrij spel. Dan zorgen wij ervoor dat het taalgebruik, de grammatica en de tone of voice perfect worden afgestemd op jouw wensen en richtlijnen. In alle talen! Via je eigen account (mailbox of Slack-kanaal) lever je de content aan en wij doen de rest: d’s en t’s, grammaticale check, zinsopbouw, SEO check, you name it. We nemen vooraf je wensen door en leggen ze vast zodat iedereen zich eraan houdt. Op basis van meetbare criteria sturen we je periodiek een rapport over hoe jouw contentafdeling presteert.

Redigeren, corrigeren, proeflezen of reviseren

De verschillen op een rij…

Is dat niet allemaal hetzelfde? Nee dus. Hier de verschillen op een rij:

 • Redigeren wordt gedaan door een redacteur. Dit is iemand die verantwoordelijk is voor de bewerking van de inhoud van een publicatie, zoals een boek, tijdschrift of website, of die feitelijk werkt aan de inhoud.

 

 • Corrigeren wordt gedaan door een corrector. Dit is iemand die een boek, artikel of tekst naleest en controleert, en de laatste grammaticale, typografische en stijlfouten eruit haalt.

 

 • Proeflezen wordt gedaan door een proeflezer die een tekst naleest in de drukproef, voordat hij naar de drukpers gaat. Zijn alle teksten goed overgenomen? Ontbreekt er een fotobijschrift? Komt de inhoudsopgave overeen met alle titels en zijn de pagina’s goed?

 

 • Reviseren wordt gedaan door een revisor, die een vertaling controleert op correctheid van terminologie, grammatica en spelling. Daarnaast kijkt de revisor naar de volledigheid van de vertaling, lay-out en de correcte schrijfwijze van getallen, eigennamen en plaatsnamen.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je... We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Direct contact

Outlook
Asana
Slack-als-communicatie-voor-vertalingen-en-content
Trello-