Multi language content connoisseurs

Onze klanten hebben ons door de jaren heen de nodige diensten bewezen. Zo hebben ze ons altijd enthousiast aanbevolen bij hun collega’s, relaties en directeuren. We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe blij we daarmee zijn. En eigenlijk gaat het net zo met de vertalers, schrijvers en revisoren: nieuwelingen melden zich spontaan met de melding dat ze door een collega gestuurd zijn. Omdat het zo tof samenwerkt met vertaalbureau Machielsen.

Daardoor kunnen we letterlijk de hele wereld aan. Onze vertalers zitten overal en beheersen samen alle talen.

We vertalen van en naar alle talen

Hieronder zie je links naar de populairste talen. Dat wil niet zeggen dat we andere talen niet doen. We hebben gewoon de meeste vraag naar de onderstaande talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Pools, Spaans

En dat doen we dus super goed. Om te beginnen kijken we kritisch naar de tekst die je aanlevert. Verder zoeken we zorgvuldig naar de beste vertaler voor jouw tekst. Dat doen we aan de hand van de talencombinatie en het onderwerp. Is het een juridische tekst? Dan halen we er een juridisch vertaler bij. Is het een webtekst voor een technisch bedrijf? Dan zoeken we een technisch vertaler en een revisor met kennis van SEO en content marketing.

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Onze service scoort een 9.7
Direct een vrijblijvende offerte Wie zijn deze eindbazen?
Liesbeth Machielsen is verantwoordelijk voor de vertaaldiensten van Machielsen