Professioneel vertaalbureau Portugees Machielsen

Machielsen is expert in Portugese vertalingen

Als je een document naar het Portugees laat vertalen, moet je eerst bepalen voor welk land de vertaling is bedoeld. Het Portugees in Brazilië verschilt nogal van het Portugees in andere landen. Professioneel vertaalbureau Machielsen zet de juiste Portugese vertalers op je teksten.

Een Portugese vertaling moet van de hoogste kwaliteit zijn. Of het nu gaat om een contract, een beëdigde vertaling van een vonnis of commerciële webteksten. Een professionele vertaling is foutloos en bevat de juiste tone of voice. Al onze Portugese vertalers zijn native speakers en experts in lokaal taalgebruik. 

Machielsen is al 30 jaar actief als vertaalbureau Portugees. Daarnaast zijn we ISO-17100 gecertificeerd. Deze combinatie van ervaring en expertise garandeert dat onze Portugese vertalingen van de hoogste kwaliteit zijn.

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Review Kiener over Machielsen

Kiener e-commerce

"We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit

Review Archie Verhoog

van der Maas en Verhoog

"Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen."

Archie Verhoog

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Maak indruk met een excellente Portugese vertaling

Braziliaans-Portugees kent een andere uitspraak en grammatica dan het Portugees dat in Portugal wordt gesproken. Onze native Portugese vertalers stemmen de vertaling af op je beoogde publiek. Zo maak je altijd indruk, waar ter wereld je doelgroep zich ook bevindt. Onze klanten waarderen die nauwkeurigheid. Met een 9,7 zijn we het hoogst gewaardeerde vertaalbureau van Nederland.

Samenwerken met Machielsen?

  • Onze service scoort een 9,7
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Altijd twee native vertalers
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
  • Professionele vertalers

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Een ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Machielsen is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau Portugees. Dit betekent dat onze processen en vertalingen van de allerbeste kwaliteit zijn. Bij iedere vertaling werken we volgens dezelfde succesvolle stappen. Zo zorgen we ervoor dat onze vertalingen aan de hoogste eisen voldoen en houden we die kwaliteit ook vast.

Double-native principe

Wij werken altijd volgens een uniek double-native principe. Voor elke vertaling zetten we niet één, maar twee native vertalers in. 

Stel dat je tekst van het Nederlands naar het Braziliaans-Portugees moet worden vertaald. Een vertaler met Braziliaans-Portugees als moedertaal gaat ermee aan de slag. Die vertaalt de tekst en houdt rekening met de juiste tone of voice en vakjargon

Daarna reviseert een Nederlandse native speaker de vertaling. Komt de boodschap op de juiste manier over? Zijn de zinnen scherp genoeg geformuleerd? Eventuele aanpassingen worden vervolgens weer goedgekeurd door de Braziliaanse moedertaal-vertaler. De vertalers vullen elkaar dus aan. Zo waarborgen wij de kwaliteit van de vertaling.

Iedere talencombinatie

Je kunt bij ons terecht voor vertalingen Portugees-Nederlands, of andersom. Maar ook als iets van bijvoorbeeld Duits naar Portugees of van Portugees naar Chinees moet. We vertalen in iedere talencombinatie.

Onze projectmanagers selecteren voor elke vertaalopdracht geschikte native vertalers. Met onze aansturing werken zij samen aan een professionele vertaling. Afgezien van de taal verloopt dit proces altijd volgens ons dubbele moedertaalprincipe en de ISO-richtlijnen.

Gespecialiseerde vertalers

Wij zetten voor elke vertaling gespecialiseerde vertalers in. Zij kennen je vakgebied en beheersen de juiste terminologie. Voor een juridische vertaling is toch andere kennis nodig dan wanneer je een webshop in fitness-producten vertaalt. Onze vertalers weten waarover ze schrijven en hebben na hun universitaire opleiding de nodige professionele ervaring opgedaan. Vertalen is hun vak.

Blog laten vertalen naar Portugees

Ben je van plan om Portugal te veroveren met je bedrijf? Het vertalen van blogs is een geweldige manier om je internationale doelgroep te bereiken. Natuurlijk stemmen wij de vertaling af op je doelgroep. Ook is de tekst foutloos.

Maar daarnaast hebben we nog een troef in handen: Machielsen is naast vertaalbureau ook een content-marketingbureau. We hebben dus SEO specialisten en content marketeers in huis. Met deze kennis maken zij je blog goed vindbaar in Google – en dat is essentieel voor internationaal succes.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte