Vertaalbureau Nijmegen

Machielsen is ISO-gecertificeerd en specialist in B2B

Zoek je een gecertificeerd vertaalbureau in Nijmegen? Maak kennis met vertaalbureau Machielsen: ISO-gecertificeerd en B2B-specialist. 

Als je een vertaling uitbesteedt bij een vertaalbureau verwacht je een vertaling die secuur is en die bij je bedrijf past. Uiteraard wil je ook een ijzersterke indruk maken bij je doelgroep. 

Met onze unieke werkwijze garanderen we vertalingen van de hoogst haalbare kwaliteit. Ons double-nativeprincipe zorgt voor een perfecte vertaling. Wij hebben in iedere taal vakmensen voor elk onderwerp.

Machielsen vertaalt van en naar iedere taal. Wij zijn het hoogst gewaardeerde vertaalbureau van Nederland (9,7 uit 10). 

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Ervaren en deskundige vertalers
  • ISO-gecertificeerd vertaalbureau
  • Vertalers met vakinhoudelijke kennis
  • Onze service scoort een 9.7
  • Snelle doorlooptijd

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review André Kamps over Machielsen

Vertalingen van hoge kwaliteit

"We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen. Ze werken snel en we zijn heel tevreden over hun vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten."

André Kamps – ICT-recht

referentie Machielsen

Onze taalpartner

"Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen."

Archie Verhoog – Van der Maas & Verhoog Advocaten

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

ISO-gecertificeerde werkprocessen voor het beste resultaat

Een vertaling van ons professionele vertaalbureau is gegarandeerd een vertaling van de hoogste kwaliteit. Onze vertalingen zijn foutloos en 100% afgestemd op jouw doelgroep. 

Onze projectmanagers nemen jou al het vertaalwerk uit handen. Wij zoeken de juiste vertalers, regelen de voorbereiding, revisies, het complete plaatje. Binnen no-time heb je de vertaling weer in je mailbox. Ons ISO-gecertificeerde werkproces zorgt voor vertalingen van de hoogst haalbare kwaliteit. 

Juridische documenten vertalen

Ben je op zoek naar een vertaalbureau in Nijmegen dat de algemene voorwaarden van je bedrijf kan vertalen

Als je internationaal zakendoet, is het belangrijk om een correcte vertaling van je algemene voorwaarden tot je beschikking te hebben. Ze maken namelijk deel uit van het contract dat je internationale zakenpartner met je aangaat. 

Het is bij het vertalen van algemene voorwaarden van cruciaal belang dat de vertaling uiterst secuur is. Bij Machielsen zetten we daarom voor elke juridische vertaling gespecialiseerde juridisch vertalers in.

We vertalen van en naar alle talen

Bij het maken van een vertaling houden we altijd rekening met cultuurverschillen. Zo stemmen we de tone of voice van de vertaling altijd af op je doelgroep. Dit doen we met ons double-native-principe. Dit houdt in dat er niet één, maar twee native vertalers aan een vertaling werken.

Een Nederlands-Spaanse vertaling wordt bijvoorbeeld vertaald door een vertaler die het Spaans als moedertaal heeft. Daarna kijkt een Nederlandse native vertaler de Spaanse tekst na, om te checken of alle nuances correct zijn overgenomen in de vertaling. Onze vertalers vullen elkaar goed aan en zorgen zo voor een optimaal resultaat.

Unieke combinatie van taal- en marketingkennis

We hebben er bewust voor gekozen om taal- en marketingexpertise te bundelen en ons als internationaal marketingbureau te positioneren. Dat betekent dat we jouw organisatie in iedere taal succesvol kunnen maken – online en offline. Kijk hier voor meer informatie over ons SEO-bureau.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte